werkwijze Maan

Het eerste contact

Een succesvolle marketingcampagne begint bij het eerste contact met Maan Marketing!

Bij Maan Marketing begrijp ik als geen ander het belang van een goede klik tussen mij en mijn klanten. Het eerste contact met jou als potentiële klant is daarom ontzettend belangrijk voor mij. Het is de eerste stap naar een eventuele succesvolle samenwerking.

Tijdens ons eerste contact neem ik de tijd om jou en jouw onderneming te leren kennen en te ontdekken of er een klik is. Dit is belangrijk voor het ontwikkelen van een goed lopende marketingcampagne. Dit zorgt namelijk voor wederzijds begrip, vertrouwen en betrokkenheid bij het marketingproces.

Yes er is een klik!

Dat is mooi. Wij gaan dan samen kijken naar alle wensen die jij hebt, zodat ik de online presentaties ga verbeteren. Ik neem de tijd om goed te luisteren naar jou en breng alle wensen in kaart. Op basis hiervan stel ik een op maat gemaakte marketingstrategie op. Hierbij houd ik rekening met het beschikbare budget en de doelgroep. Mijn doel is om het rendement van jouw bedrijf te verhogen door middel van een goed doordachte marketingstrategie.

Bij Maan Marketing vind ik het belangrijk om langdurige relaties op te bouwen met mijn klanten. Ik streef naar een goede samenwerking waarbij we als team werken aan het behalen van de marketingdoelstellingen. Daardoor kunnen we samen succesvolle campagnes realiseren en het beste uit de samenwerking halen.

Ontwikkeling Brand

Branding van jouw bedrijf, merk, is key in ons marketingplan

Marketingstrategie

Ik ontwikkel een marketingstrategie op maat voor jouw bedrijf.

Social Media

Maan Marketing kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf op alle social kanalen vindbaar is.

Web Design

Als jij nog geen website hebt kan ik die zeker voor jou maken.

k

Gebruikersvriendelijk Design

Ik maak voor mijn klanten een gebruikersvriendelijk design

U

Vindbaarheid Zoekmachines

Ik kan uw website vindbaar maken op alle websites zoals; Google, Bing, Yahoo. 

Bij Maan Marketing staan JOUW onderneming en JIJ als klant  centraal. Ik breng de marketing van JOUW bedrijf tot de Maan.

MAAN haar projecten

Neem een kijkje van een van mijn laatste projecten waar ik aan heb gewerkt. Wil jij meer hierover weten of een vrijblijvend advies over uw online zichtbaarheid? Neem dan snel contact met me op!

Laten we samen wat nieuws beginnen
Ik kijk er naar uit

Wil JIJ graag een start maken in de online marketing met jouw bedrijf? Of wil je jouw bestaande online campagnes, social kanalen en website vernieuwen? Dat kan bij Maan Marketing. Ik help je graag verder.